Smartwatch MT-80 ο φύλακας άγγελος των αγαπημένων μας

0
95

Είναι γεγονός οτι τα smartwatches που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά δεν έχουν σχέση με αυτά που υπήρχαν παλαιότερα.

Είναι επίσης γεγονός οτι τα  smartwatches δεν απόκτησαν την μεγάλη δημοφιλία που περίμεναν οι εταιρίες κατασκευής , παρ όλα αυτά γίνονται μεγάλες προσπάθειες και η εξέλιξή τους τα τελευταία χρόνια είναι θεαματική.

Για παράδειγμα η τελευταία γενιά smartwatches έρχεται αναβαθμισμένη με  αισθητήρες ακόμα και με gps.

Τα smartwathes έχουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα από τα smartphones και σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο που να ικανοποιεί ταυτόχρονα όλες τις απαιτήσεις του χρήστη.

Όλα βέβαια έχουν μία βασική γραμμή  χαρακτηριστικών και διαφοροποιούνται μεταξύ τους στις επιπλέον λειτουργίες τους και ο κάθε χρήστης επιλέγει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τα έξυπνα ρολόγια είναι απλά το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της προσωπικής πληροφορικής.

Ένας έξυπνος αγοραστής πριν από οποιαδήποτε αγορά κάνει την απαιτούμενη έρευνα ώστε να μπορέσει να βρει την συσκευή που βρίσκεται πιο κοντά στις προσδοκίες του.

Για τους «ψαγμένους» μία πολύ καλή επιλογή είναι το smartwatch MT-80 της εταιρίας Fb   που είμαι σίγουρος οτι δεν θα αφήσει ασυγκίνητο και τον πιο απαιτητικό χρήστη καθώς οι λειτουργίες του ξεπερνούν τα όρια ενός απλoύ smartwatch.

Μπορεί κάποιος να το ορίσει ως ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης υγείας.

Το έξυπνο αυτό  σύστημα παρακολούθησης της υγείας έχει τα πλεονεκτήματα του αδιάβροχου IP66, καταναλώνει χαμηλή ισχύ, είναι μικρό σε μέγεθος, εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία.

Μπορεί να εφαρμοστεί για την παρακολούθηση υγείας μας σε αθλητικές δραστηριότητες που συμμετέχουμε αλλά και για όλο το 24ωρο αφού μπορεί μετρήσει ακόμα και την ποιότητα του ύπνου μας.

Ο εξοπλισμός  του smarwatch ΜΤ-80    με αισθητήρες μας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διάφορες καταστάσεις.

Χρήσιμο σε ηλικιωμένους που πάσχουν από υπέρταση ,παρακολουθεί την κατάσταση της καρδιάς (χτύπο,πίεση,ιστορικό κατάστασης)

Για αυτούς που αθλούνται κάνει μέτρηση «καμμένων»  θερμίδων,μετράει βήματα καθώς και την απόσταση που έχει διανυθεί.

Απομακρυσμένος έλεγχος αγαπημένου προσώπου

Οι λειτουργίες του MT-80 smatwatch ελέγχου υγείας δεν σταματούν εδώ.

Πρωτοποριακό κουπί SOS,όταν πατηθεί για 3 δευτερόλεπτα δίνει σήμα κινδύνου στα τηλέφωνα που έχουμε από πριν καταχωρήσει.

Επίσης όταν ένας προκαθορισμένος αριθμός καλέσει την συσκευή αυτή θα απαντήσει άμεσα και θα ακούμε τι γίνεται γύρω της

 

 

 

Ο αισθητήρας πτώσης είναι άλλη μία χρήσιμη ειδοποίηση  όπου το MT-80 μας ενημερώνει με μύνημα οτι το άτομο  που φορά το smartwatch  έπεσε.

Με το ενσωματωμένο GPS Tracker το MT-80 μας δίνει την δυνατότητα όλες αυτές τις λειτουργίες που καταγράφει να τις βλέπουμε κι έτσι η παρακολούθηση και ο εντοπισμός του ηλικιωμένου η του μικρού παιδιού να είναι εύκολη και ακριβής.

 

Η παρακολούθηση και ο εντοπισμός της συσκευής μπορεί να γίνει με δύο τρόπους που απλά εδω θα αναφέρουμε αλλά έχει γίνει αναλυτική παρουσίασή τους σε προηγούμενο άρθρο μας

Και οι δύο τρόποι προυποθέτουν την τοποθέτηση κάρτας SIM στην συσκευή μας.

1.Με sms μύνημα όπου θα λάβουμε πληροφορίες μόνο για την δεδομένη χρονική στιγμή

και

2. Live παρακολούθηση και εντοπισμός της συσκευής μέσω της πλατφόρμας της εταιρίας Gpstrackerplatform που έχει online εξειδικευμένο λογισμικό παρακολούθησης και ειδικά για το  συγκεκριμένο smartwatch MT-80
> Περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here